Új jelszó kérése
Kategóriák
Nyitvatartás

Budapest, IX. ker.

Dési Huber u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig,

szombaton 9-14 óráig.

----------------------------

A VII.ker. Damjanich

utcai könyvesbolt

2018. augusztusában

bezárt.

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Olvasásfejlesztés


Sorrend:


Hívókép és szókártyagyűjtemény DIFERhez
Taneszköz a beszédhanghallás fejlesztéséhez óvodapedagógusoknak és tanítóknak. A csomag tartalma: 37 db hívókép és 192 db kivágható kártya.- Mozaik Kiadó 
4 800 Ft
Kapd el a szfinxet ! - Olvasásfejlesztés otthon

A játék négy éves kortól játszható !  Ha gyermeke még óvodás, akkor a játéknak köszönhetően könnyebb lesz számára az iskolakezdés, ha már iskolás, akkor pedig javulni fognak az iskolai eredményei.  Ennek köszönhetően gyermeke önbizalma megerősödik, magabiztosabbá, határozottabbá válik, könnyebben teremt kapcsolatokat, barátságokat. 

A képességek fejlesztése természetesen nagyon fontos feladat, de nem válhat monoton, unalmas tevékenységgé. A tanulás és a képességfejlesztés akkor a leghatékonyabb, ha játékos formában történik, ha gyermeke észre sem veszi, hogy tulajdonképpen ő most tanul.

Ebben segít Önnek legújabb játékunk, a "Kapd el a Szfinxet!" társasjáték, melyet elsősorban a sorrendemlékezet és a sorrendiség képességének fejlesztésére dolgoztuk ki.

A sorrendemlékezet és a sorrendiség képessége az egyik legfontosabb tanulási képesség. Fontos szerepe van az olvasási és számolási zavar kialakulásában.

Ha gyenge gyermeke sorrendemlékezete, akkor nem tud megjegyezni összetett feladatokat, utasításokat, rossz eredményt ér el tollbamondás során, nem képesek felismerni a sorozatok szabályait, és nem tudja felidézni az egymás után következő elemeket. A sorrendiség képességének fejletlensége gyenge iskolai eredményeket, lassú tanulási tempót, és általában a tananyag rossz megértését eredményezi.

 
9 900 Ft
-21%
Kerflip fordulatos szókirakó társasjáték

A játékosok egyszerre próbálnak meg értelmes szót kirakni a megadott betűkből. Aki elsőként
használ egy betűt, az megkapja érte a teljes pontot, sőt még bónuszkártyát is szerezhet!

 
6 290 Ft
Akció: 4 980 Ft
Kezdete: 2018.12.14
A készlet erejéig!
Kisvakond és a betűk társasjáték

A Kisvakond és a betűk játék az ábécével most ismerkedő kisgyermekeknek készült. A játéktáblán Kisvakond és barátai kedvelt illusztrációi láthatók, a gyerekek a játék folyamán szavakat állítanak össze a játékmezőkre előre beírt szavakra helyezett betűkről. A szó utolsó betűje hozzátételekor a játékos egy pontot szerez zseton formájában. Az a játékos nyer, akinek a legtöbb zsetont sikerül összegyűjteni. A játék során a gyerekek memóriájukat, gondolkodásukat, szókincsüket, nyelvi képességeiket... 

3 - 6 éves korig

 
3 995 Ft
Mágneses kisbetűk - utántöltő

Mágneses kisbetűk szett leírása

Szuper játék a mágnes, mert akárhányszor átrakhatod a betűket, újabb szavakat formálva! Ezekkel a betűkkel kényelmesen gyakorolhatod a már ismert nyomtatott kisbetűk formáját, megtanulhatod az újakat. Ha most ismerkedsz a némettel, vagy spanyollal, ezekhez a nyelvekhez is találsz betűket. Már csak egy Quercetti mágneses táblát kell beszerezned hozzá.

Mágneses kisbetűk szett tartalma

  • 48 db mágneses nyomtatott kisbetű, 5 különböző színben
  • 1 db karton tárolódoboz

Egyéb információk

a játék szükség esetén enyhén nedves ruhával tisztítható.

 
1 750 Ft
Mágneses kisbetűk 36 darabos készlet

A Mágneses kisbetűk 36 darabos készlet műanyagból készült színes betűket tartalmaz, amikből rövidebb-hosszabb szavakat tudsz kiírni. A betűk apró mágnessel készültek, táblára, hűtőszekrényre, vagy bármilyen fémes felületre fel tudod őket tapasztani. A Mágneses kisbetűk 36 darabos készlet segít a szavak alkotásában, fejleszti a szövegértést is. A betűk mérete: kb. 3 cm.

 
2 300 Ft
Mágneses nagybetűk - utántöltő

Mágneses nagybetűk utántöltő leírása

Szuper játék a mágnes, mert akárhányszor átrakhatod a betűket, újabb szavakat formálva! Ezekkel a betűkkel kényelmesen gyakorolhatod a már ismert nyomtatott nagybetűk formáját, megtanulhatod az újakat. Ha most ismerkedsz a némettel ahhoz is találsz betűket. Már csak egy Quercetti mágneses táblát kell beszerezned hozzá.

Mágneses nagybetűk szett tartalma

  • 48 db mágneses nyomtatott nagybetű, 6 különböző színben
  • 1 db karton tárolódoboz

Egyéb információk

a játék szükség esetén enyhén nedves ruhával tisztítható.

 
1 750 Ft
Mágneses szivacs betűk

Szivacs, mágneses betűkészlet

Betűmagassága :5 cm

 
450 Ft
Magyar nyelvű ABC betűkártya

2x44 lapos kártyacsomag. Az egyik csomag kártyán a hivókép és a kép neve szerepel irott betűvel, a másik csomagban az irott nagy- és kisbetű és a hivókép megnevezése írott kisbetűvel.

 
710 Ft
Memóriajáték szavakkal és képekkel p kártya
Memóriajáték a p betű gyakorlásához 
Öntapadós betűkirakó elsősöknek

Szűlőkímélő megoldás !

A szülőnek nem kell többszáz betűt kivágnia és tasakokba vagy gumis zsebecskékbe szortírozva elpakolnia .

 
640 Ft
Óriási ABC kirakó - Betűtanuláshoz

Ez a nagy méretű kirakó játékosan tanítja az ábécét!

1 db 26 db-os puzzle

Méret: 88x60,5 cm

Kor:3-6

 
5 900 Ft


Sorrend:

Webáruház készítés