Új jelszó kérése
Kategóriák
Nyitvatartás

IX. Dési Huber u. 7.

hétfő-péntek 9-17 óráig

szombat 9-14 óráig

----------------------------

VII. Damjanich u. 39.

hétfő-péntek 9-17 óráig

szombat 9-13 óráig

Hírek
2017.09.20
Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Afázia


Sorrend:

Afáziaterápiák
Javaslat az afázia kognitív nyelvi terápiájára.  
1 500 Ft
Beszédtéma Munkafüzet afáziás személyek számára

A munkafüzet speciális beszédgyakorlatokat tartalmaz a leggyakrabban stroke következtében kialakuló nyelvi zavar, az afázia kezelésére. A gyakorlóanyag a logopédiai terápia egy új eszközét jelenti Magyarországon, és alkalmas arra is, hogy egyes részeit az afáziás személyek önállóan vagy hozzátartozóik segítségével használják. A feladatlapok könnyen áttekinthetőek, melyek mellett a mellékletben található gazdag képanyag segíti a gyakorlást. Valamennyi gyakorlatsor egy-egy téma köré szerveződik, így a gyakorolni kívánt anyag az afáziás személy érdeklődésének megfelelően választható. A gyakorlatsorok ingeranyaga és felépítése bevált terápiás módszerek és a legújabb nyelvészeti kutatások eredményeit integrálja. A terápiás anyag a logopédiai foglalkozásokon és otthon is használható. Ajánljuk az afáziás személyeknek, a logopédusoknak, az afáziás személyek hozzátartozóinak, és e mellett valamennyi, az afáziás személyek ellátásában résztvevő szakembernek, akik sokszor keresnek ajánlható anyagot betegeik számára.

 
3 990 Ft
  Beszélj bátran ! Feladatgyűjtemény az afázia terápiájához

A könyv célja , hogy lehetőséget adjon egy széles gyakorlatsorból történő válogatásra, amivel a beteg kommunikációs szintje felkelthető és fenntartható lehessen.

Az elveszett kommunikáció újraépítésében az ajánlott témakörök közös feldolgozása kiindulási pontként javasolt.

A gyakorló feladatokkal megindíthatjuk a beszédben gátolt, vagy nehezített kommunikációt. Ezért fontos olyan beszédhelyzet megteremtése, amelyben a beteg motiválttá válik az együtt dolgozásra.

Új, bővített kiadás, 378 oldal.

 
3 900 Ft
Beszélj bátran oktatóprogram CD
A Beszélj bátran című könyvhöz kapcsolódó oktatóprogram.  
4 200 Ft
Képgyűjtemény az afázia terápiájához

A képanyag felnőttek és gyermekek számára is jól használható logopédiai fejlesztéshez. Változatos feladatai és optimizmusa kedvet csinál a gyakorláshoz.

 
12 000 Ft
Mennybe döngölve
Leírás 
2 490 Ft
Tanulmányok az afázia témaköréből
A három év tapasztalataiból készült ez a kötet (1998-2001). Az írások szerzői beszédterápiát végző logopédusok és a teljes rehabilitációban együttműködő teamek tagjai: orvosok, pszichológusok, neuropszichológusok, nyelvészek, gyógytornászok, ápolók. 
3 380 Ft
Gyakorlatok az afázia kognitiv terápiájához
A könyv elfogyott, új kiadás időpontja ismeretlen. Feladatgyűjtemény afáziás betegek részére."A gyakorlóanyagot a nyelvi képesség elvesztése szempontjából legsúlyosabban sérült, globális afáziás betegekkel kipróbált és megoldott feladatok mintájára állítottuk össze."- Geobook Kiadó- 2. változatlan kiadás, 2011.- 327 oldal + mellékletek, spirál füzött 
7 500 Ft
A termék nincs raktáron!
Érdeklődjön később!

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.