Új jelszó kérése
Kategóriák
Ünnepi nyitvatartás

  2018.X. 22-23-án 

         Zárva  

 

Nyitvatartás

Budapest, IX. ker.

Dési Huber u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig,

szombaton 9-14 óráig.

----------------------------

A VII.ker. Damjanich

utcai könyvesbolt

2018. augusztusában

bezárt.

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

bambino


Sorrend:


bambinoLÜK Képek és formák 1.
Szín- ,formaegyeztetésTartalom 1 Hol van a kép pontos mása? 2 Hol van a madárijesztő pontos mása? 3 Hol van a kép pontos mása? (Így készül a mackó!) 4 Hol van a furcsa macska párja? 5 Hol látható a kép részlete? 6 Hol van a kép pontos mása? 7 Hol van a kocka pontos mása? 8 Hol van a csibecsalád pontos mása? 9 Hol van a fél virág másik, kiszínezett fele? 10 Hol van a kép pontos mása? 11 Hol van a kép pontos mása? 
890 Ft
A termék nincs raktáron!
Érdeklődjön később!
bambinoLÜK Képek és formák 2.

Szín- , forma- , mintaegyeztetés A füzet játékos gyakorlatait élénk, tiszta színek és kedves, derűs képek kísérik. E gyakorlatok fejlesztik a kisgyermek megfigyelőképességét, és a siker élményével ösztönzik arra, hogy azonosságokat, különbségeket állapítson meg. A feladatlapok megoldása segíti a kisgyermeket abban, hogy a környezetében lévő dolgokat alaposabban megfigyelje. A részletek alapos megfigyelését tükörképes és árnyképes ábrázolások is segítik.

 
890 Ft
bambinoLÜK Képtársítás
Gondokodás és asszociációs készséget fejlesztő feladatok 3-6 éveseknek. 
890 Ft
bambinoLÜK Keresd a párját 1.

A füzet egyszerű, játékos feladatokat tartalmaz, melyek fejlesztik a szókincset, az általánosítás és a viszonyítás képességét egyaránt, ráadásul kitartásra, összpontosításra is ösztönöznek. Már 3-4 évesek is örömmel és haszonnal gyakorolhatnak belőle. A feladatlapok megoldása segíti a kisgyermeket abban, hogy a környezetében lévő dolgokat alaposabban megfigyelje, s a köztük lévő összefüggéseket megértse.

 
890 Ft
bambinoLÜK Keresd a párját 2.
Az első kötet folytatásaként – de attól függetlenül is használhatóan – játékosan fejlesztő, beszélgetésre is ösztönző feladatokkal gazdagítja a kicsinyek szókincsét, serkentve fogalmi gondolkodásukat és logikai, valamint problémamegoldó készségüket is. 
890 Ft
bambinoLük kirakó
A bambino LÜK kirakókészlet a LÜK rendszer lelke. Az egyes füzetekben megoldásra váró feladatokat, játékokat ezzel az eszközzel játsszuk, és ezzel ellenőrizzük megoldásunk helyességét is. Minden bambino LÜK füzethez ugyanezt az alap-kirakót használjuk, így gyermekenként, családonként elegendő egyszer beszerezni. 
3 590 Ft
bambinoLük Kresz-kvíz
A füzet egyszerű közlekedési szabályokat mutat be. A feladatok abban segítik a gyerekeket, hogy alapos megfigyeléseket, összehasonlításokat végezzenek a környezetükben és felkeltsék érdeklődésüket a helyes utcai közlekedés iránt. Egy hasznos felkészítés az óvodai és iskolai közlekedéssel kapcsolatos tanulmányokhoz. 
890 Ft
bambinoLÜK Marci és Marcsi cirkusza
Az ikerpár és barátaik cirkuszi előadással lepik meg szüleiket, nagyszüleiket. Az előadás érdekes mutatványainak megfigyelése közben a kis olvasók próbára tehetik térbeli tájékozódó készségüket, tájékozódó és megfigyelőképességüket. A játékos feladatok fejlesztik a koncentrációt, a térérzékelést. Mód nyílik a saját élmények megbeszélésére, a történet továbbgondolására, akár eljátszására is. 
890 Ft
bambinoLÜK Marci és Marcsi ünnepel
Az ikerpár születésnapi ünnepsége nemcsak a meghívottaknak tartogat számos meglepetést! A zsúr eseményeihez kapcsolódó játékos feladatok fejleszti a tér- és időbeli összefüggések felismerésének képességét, a koncentrációt, az arányérzéket, a logikai és problémamegoldó készségét. Ráadásul ötleteket ad gyerekzsúrok rendezéséhez szülőknek! A gyerekek számára ismert szituációk remek lehetőséget nyújtanak a szókincs és a kifejezőkészség fejlesztésére is... 
890 Ft
  bambinoLük Mindenki segít - Képes történetek mesélésre, beszélgetésre, tanulásra
Képes történetek mesélésre, beszélgetésre, tanulásra. A bambinoLÜK képmese különösen ajánlott esti mesélésre. Szociális kompetenciát és alapvető értékeket közvetít. Fejleszti a szókincset, a beszédkészséget és a fogalmazáskészséget. 
890 Ft
bambinoLÜK Rejtőzködő rejtvények
Alapozó feladatok óvodásoknak.Azonosságok keresése. A feladatok végzése közben kiderül képes-e a gyermek tárgyakat vizuálisan sorba rendezni, különbözőségeket észrevenni és megnevezni, vagy a különböző képeken a hiányzó részekleteket felfedezni és kiegészíteni. Ezek a képességek alapvető fontosságúak egy sikeres iskolakezdéshez. 
890 Ft
A termék nincs raktáron!
Érdeklődjön később!
bambinoLÜK Számolni tanulok 2.
Ismerkedés az alapműveletekkel 4-6 éveseknek 
890 Ft


Sorrend:

Webáruház készítés