Új jelszó kérése
Kategóriák
Nyitvatartás

IX. Dési Huber u. 7.

hétfő-péntek 9-17 óráig

szombat ZÁRVA

07.27-08.05 - ig üzletünk ZÁRVA tart!. Ebben az időszakban a csomagküldés is szünetel!

Megrendeléseket 08.06-tól  tudjuk feldolgozni!

----------------------------

VII. Damjanich u. 39.

07.23 - 08.05 - ig üzletünk ZÁRVA tart 

hétfő-péntek 9-17 óráig

szombat ZÁRVA

Hírek
2017.09.20
Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Óvodapedagógia

Fő kategória >Könyvek >Óvodapedagógia

Sorrend:

 Utazás a Varázsösvényen - Játékba ágyazott óvodai fejlesztő tevékenységek tára

Elindulhatunk a gyerekekkel a VARÁZSÖSVÉNYEN. Nekivághatunk egy olyan utazásnak, ahol szárnyalhat a képzelet, szabad utat kap a kreativitás, és ahol játékba ágyazottan lehet tevékenykedni, tapasztalatokat gyűjteni, képességeket fejleszteni, tehetséget gondozni.

MIT?

A kiadvány 10 témában, összesen 148 játékba ágyazott óvodai fejlesztő tevékenységet mutat be, melyek speciálisan az iskolába készülő 5-7 éves korosztály számára lettek kidolgozva.

HOGYAN?

A szerző célja az volt, hogy minden fejlesztési területet átfogjon, hogy a gyerekek megismerése után válogatni tudjon a pedagógus a hatékony fejlesztés érdekében. A felsorolt játékeszközök elősegítik egy-egy témakör változatosabb feldolgozását, de önálló játékként is alkalmazhatóak.

KINEK?

Minden óvodapedagógusnak ajánljuk, aki szeretne a gyerekekkel a Varázsösvényen barangolni, olyan témákat feldolgozni, amelyek érdeklődésüket könnyen felkeltik, figyelmüket sokáig fenntartják és új ismeretek befogadására ösztönzik őket.

Felépítése

Felvezető

A fogantatástól a születésig

De milyenek is a mai gyerekek?

A fejlődés és az érés

A Varázsösvény állomásai:

 1. Utazás a mesék világába
 2. Utazás az emberi testbe
 3. Séta az alkonyodó erdőben
 4. Utazás a hangok birodalmába
 5. Utazások az indiánok földjére
 6. Ismerkedés a repülőtérrel
 7. Építsünk várat/házat!
 8. Utazás az érzékelések birodalmába
 9. Utazás a világűrbe
 10. Látogatás a cirkuszba
 
3 690 Ft
 Varázsfelhő - Spirituális gyermekkönyv Felnőtt gyermekeknek is

"Kedves mesés ​történet, sok-sok színes rajzzal, 12 fejezeten át!

Azonban mégsem csak mese...

Igaz,  gyermekeknek íródott,de akár felnőttek is nagy haszonnal olvashatják akár asját útjuk boldogabb egyengetéséhez,későbbiekben gyermekük nevelésénél is nagy hasznát vehetik!

 
3 590 Ft
Zenehallgatás az óvodában

Ez a mintegy négyszáz kis énekes és hangszeres darabot tartalmazó gyűjtemény Forrai Katalin Ének az óvodában  című pedagógiai kézikönyvének szerves kiegészítője. A kötet az óvodai foglalkozások keretébe illeszkedő zenehallgatási anyag - dalocskák, altatók, népdalok, kánonok, könnyebb hangszeres művek - gazdag tárháza, amely segítséget nyújt a szülőknek is óvodás korú gyermekeik zenei nevelésének megalapozásához. Sok, a gyakorlatban is használt gyermekdalt és népdalt tartalmaz, de lapjairól az óvodában ritkábban hallható régi vokális és hangszeres muzsika sem hiányzik, sőt új, első ízben megjelenő művek is gazdagítják. A szerző rövid módszertani útmutatója hasznos tanácsokat ad az óvónőknek, és az óvodában bemutatott zeneművek elmélyültebb tanulmányozását is lehetővé teszi

 
2 180 Ft
Zenei nevelés az óvodában

A szöveggyűjtemény összeállításával az volt a célunk, hogy az óvodapedagógus jelölteknek és az óvodapedagógusoknak a zenei nevelésről alkotott véleményét, metodikai szemléletmódját alakítsuk, színesebbé, nyitottabbá tegyük. Az összegyűjtött, korszerű elgondolásokat tartalmazó, tematikailag csoportosított tanulmányokban vonzó a sokféle egyéniség kisugárzása, szemlélete és szakmaszeretete. A tanulmányokat változtatás, átszerkesztés nélkül emeltük át a szöveggyűjteménybe, megtartva azt a lehetőséget, hogy a szerzők által fontosnak tartott hangsúlyok, kiemelések érzékelhetők legyenek. Többségében a közelmúltban megjelenő írások friss szellemi közeget, az írások egybegyűjtése könnyebb hozzáférhetőséget jelent az érdeklődőknek.

 
2 880 Ft
 Mesés kalandok Szivárványországban Játékos foglalkozások óvodás gyermekek számára

A könyv elfogyott. E - könyvként a kiadó honlapjáról lehet megrendelni.

A mesék birodalmában járva sokféle tevékenységgel kerülnek a gyermekek kapcsolatba: dramatikus játékok, relaxációk, mímes játékok, kreatív tevékenységek alapozzák meg
a nagy kalandot.
A dramatikus játékok hatékony segítséget nyújtanak a kommunikációs készségek, képességek kibontakoztatásának terén. Védelmet nyújt a bátortalanabbaknak, a zárkózottabbaknak, a kevesebb önbizalommal rendelkezoknek. A bátrabbak, közvetlenebbek, nyitottabbak, elfogadóbbak lesznek általuk.

A foglalkozások algoritmikusan építkeznek, egymásra épülnek, a korábban megtanult ismeretekre alapoznak. A szerző a megvalósítás során nyert tapasztalatait is megosztja a kiadványban, hiszen a Zalakomári Napköziotthonos Óvoda Katica csoportosainak már sok színes kalandban volt része Szivárnyávnyországban.

A kiadványban szereplő foglalkozástervek segítségével Ön is elröpítheti csoportját e mesés helyre.A foglalkozásokhoz szükséges eszközszükséglet nem igényel nagy anyagi ráfordítást, a mesékben szerepő bábok a legtöbb intézményi gyermekcsoportban megtalálhatóak 
3 590 Ft
A termék nincs raktáron!
Érdeklődjön később!
 Varázskendős utazások - Anyanyelvi fejlesztés az óvodában

A könyv elfogyott, már csak e-book formában rendelhető a kiadótól.
A kiadvány 30 db, óvodáskorú gyermekek számára készített anyanyelvi fejlesztés témájú tevékenységtervezetet mutat be

A gyermekek számra minden tevékenység egy varázskendős utazás a mesevilágba. A saját képzeletükre hagyatkozva elutaznak az Ősz, a Tavasz birodalmába, Madárfalvára, és még sok érdekes helyre. Találkoznak többek között Őszapóval, és az állatokkal közösen izgalmas élményekben lesz részük.Minden utazás a varázskendő segítségével történik, amely keretet ad a valóság és a képzelet birodalmának. Az utazások során a gyermekek anyanyelvi fejlesztése játékosan, élményszerűen történik.

Hasznos segítség -gyakorló pedagógus állította össze!

Az óvodapedagógusnak nem kell mást tennie, mint kinyitnia a könyvet, felvennie a varázskendőjét, és a kidolgozott tevékenységtervezetek alapján együtt utazni a mesék birodalmában a gyerekekkel.


A kiadványban, az óvodapedagógusok többek között betekintést nyerhetnek a mesepárna, a drámapedagógia és a kooperatív csoportmunka módszerébe is.

A kiadvány felépítése:

Felvezető, reflexió
Kiemelt fejlesztési terület
Törvényi megalapozottság
Tevékenység tervezetek:
Itt van az ősz, itt van újra (10 db tervezet)
Hull a pelyhes fehér hó (10 db tervezet)
Itt a tavasz, itt van már (10 db tervezet)

Mindenkinek izgalmas élményeket, és mesés utazást kívánunk!

 
3 590 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés