Új jelszó kérése
Kategóriák
Ünnepi nyitvatartás

      2018.XI. 1-2-án                       zárva  tartunk.

XI. 3-án 9-14 h között

    nyitva leszünk .

  

Nyitvatartás

Budapest, IX. ker.

Dési Huber u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig,

szombaton 9-14 óráig.

----------------------------

A VII.ker. Damjanich

utcai könyvesbolt

2018. augusztusában

bezárt.

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Diszlexia prevenció,olvasáselőkészítés

Fő kategória >Iskolába készülőknek >Diszlexia prevenció,olvasáselőkészítés

Sorrend:


Mágneses nagybetűk - utántöltő

Mágneses nagybetűk utántöltő leírása

Szuper játék a mágnes, mert akárhányszor átrakhatod a betűket, újabb szavakat formálva! Ezekkel a betűkkel kényelmesen gyakorolhatod a már ismert nyomtatott nagybetűk formáját, megtanulhatod az újakat. Ha most ismerkedsz a némettel ahhoz is találsz betűket. Már csak egy Quercetti mágneses táblát kell beszerezned hozzá.

Mágneses nagybetűk szett tartalma

  • 48 db mágneses nyomtatott nagybetű, 6 különböző színben
  • 1 db karton tárolódoboz

Egyéb információk

a játék szükség esetén enyhén nedves ruhával tisztítható.

 
1 750 Ft
Mágneses szivacs betűk

Szivacs, mágneses betűkészlet

Betűmagassága :5 cm

 
450 Ft
  Rész - Kép részképesség-zavarok megelőzése, korrekciója óvodásoknak ( részkép )

Számtalan kutatás, vizsgálat, szakirodalom foglalkozik a tanuláshoz szükséges funkciók, részterületek működésével, az"óvoda és az iskola átmenet"kérdésével. Azt sem kell különösképpen bizonyítanunk, hogy a részképesség-zavar és a tanulási nehézség, a tanulási és a viselkedési probléma, a kudarc és a motiváltság, a motiváció és a teljesítmény, valamint a kiegyensúlyozottság között szoros összefüggés van. Az is egyértelmű számunkra, hogy nekünk szakembereknek óriási a felelősségünk abból a szempontból, hogy"ebbe az egymásra ható, szerteágazó rendszerbe"milyen felkészültséggel, milyen lelkülettel kapcsolódunk be és mit tudunk hozzátenni az adott időszakban a ránk bízott gyermek személyiségének kibontakoztatásához. Ugyanis amit ma elszalasztunk, az nem biztos, hogy holnap helyrehozható. Úgy gondolom, hogy akkor tudunk hatékonyan fejleszteni, ha minél szélesebb eszköztárral, minél magasabb szakmai tudással rendelkezünk és minél többféle eljárásban, terápiában vagyunk járatosak, hisz a képességprofil feltárása után ezeket tudjuk ötvözni az adott gyermekek esetében.
A kiadvány összeállításánál éppen azért arra törekedtem, hogy
- lehessen különböző programokba beilleszteni, és többféle formában felhasználni
- az instrukció rövid, érthető, de változatos legyen (Nevezd meg ..!, Mondj ..!, Húzd át ..!, Vezesd ..!, Színezd ..!, Díszítsd ..!, Utánozd ..! stb.)
- a felépítés során a fokozatosság elve érvényesüljön, ugyanakkor a sorrend ne legyen kötött (pl. ha valamely esetben az érzelmi probléma hangsúlyos, akkor lehet kezdeni a gyűjtemény utolsó harmadával stb.)
- alkalmas legyen a komplex, sokoldalúfejlesztésre, minél több részterületet"mozgasson meg"
- további új gondolatokat, ötleteket ébresszen.
A teljesség igénye nélkül az alábbi kiemelt részterületek fejlesztésére nyílik lehetőség a program során:
- nagymozgás: a két testfél összehangolt működése, szem-láb és szem-kéz koordináció, egyensúlyérzék
- finommozgás, grafomotoros készség, testkép, testséma, énkép
- téri orientáció, lateralitás
- vizuális diszkrimináció, alakállandóság, rész-egész viszony, vizuális ritmus, szerialitás figyelem, megfigyelőképesség
- fogalmi gondolkodás, időfogalom
- gondolkodási műveletek: analitikus-szintetikus, kauzális, absztrahálás stb.
- nyelvi területek: szókincsbővítés, beszédértés stb.
- auditív észlelés
- szociális készség, érzelem stb.

 
A termék nincs raktáron!
Érdeklődjön később!
Színes fakockák betûkkel

325 darab szí­nes fakocka betûkkel. A készlet a fûzéshez szükséges fonalat is tartalmazza.

A fakockák mérete: 7 x 7 x 7 mm.

 
2 790 Ft
Színezd ki és rajzolj te is

Jelenleg több db. nincs raktáron. Rendelését előjegyzésben tartjuk. A termék kb. 2 hét múlva várható újra.

Íráskészséget fejlesztő feladatlapgyűjtemény 4-7 éves gyerekeknek A kifestőkönyv segítségével könnyed, játékos formában sajátítja el a gyermek azokat az alapkészségeket amelyek feltétlenül  szükségesek az olvasás és írás tanulásához. Diszlexiásoknak is használható.

 
1 200 Ft
A termék nincs raktáron!
Érdeklődjön később!
Tájékozódás (DIFER fejlesztő füzetek)
"A DIFER fejlesztőfüzetek célja, hogy biztosítsa az iskolába készülő vagy az iskolát kezdő kisgyermekek különböző részképességeinek (írásmozgás-koordináció, elemi számolási készség, téri orientáció) egyéni fejlesztéséhez szükséges gyakorlatokat. A relációszókincs szavai térbeli, időbeli, mennyiségi, hasonlósági, cselekvési viszonyokat fejeznek ki."- Mozaik Kiadó- 32 oldal, puha kötés 
660 Ft
  Ubukubu Zűrkalandjai 1. - Fejlesztő mesekönyv diszlexiásoknak is

Új sorozatunk főszereplője Ubukubu, a Kockabolygóról. Egy szép napon különös kalandba keveredik: a borzalmas Űrszörnyű, akinek a nevét galaxis-szerte rettegéssel ejtik ki, különleges képességekre vadászik a vadűrbandájával… ami számtalan bonyodalomhoz és néhány jó baráthoz vezet. A mese különlegessége, hogy az olvasó maga is segíthet Ubukubunak és barátainak felderíteni, mi történik a különleges képességekkel, hiszen a próbákon részt vehet, így hozzájárulhat a sikerhez!

A sorozat első kötete az 5-7 éves gyerekek vizuális észlelését fejleszti, ezzel segíti az iskolakezdés nehézségeinek áthidalását, míg a betűtípus kimondottan a diszlexia-veszélyeztetett gyerekek számára könnyíti meg az olvasást.

 
2 990 Ft
Ugróiskola Szemezgető
Mondókák,versek,mesék,fejlesztő játékok kicsiknek. 
1 100 Ft
Varázslatos színező anyanyelvből - Ovisoknak

A színező feladatok nehézségi szintje differenciált, fokozatosan nehezedik, ugyanakkor alkalmazkodik az adott korosztály fejlettségéhez, a tárgyhoz és a munkafüzet tematikájához.
A színezés mellett Tudod-e? címmel érdekességeket tudhatnak meg az óvodások, Sorold fel! címmel pedig gondolkodtató feladatokat kínálunk nekik.
A Varázslatos színező anyanyelvből – ovi B kötet című munkafüzet gyakorlatai jól szolgálják a gyermekek logikai készségének fejlesztését, miközben a színezések hozzájárulnak az iskolai írástanuláshoz elengedhetetlen kézügyesség kialakításához. Feladatai alkalmat adnak az önálló munkára, a feladattudat erősítésére, megtanítanak a kapott utasítások követésére, ezáltal fejlesztik a feladatértést és a figyelmet.
A különböző nehézségű feladatok közül a könnyebbek gyors sikerélményhez juttatják, míg a nehezebbek gondolkodásra, kitartásra ösztönözik a gyermekeket. Megoldásuk hozzájárul a környezet megismeréséhez, valamint az óvodások esztétikai érzékének, ábrázoló képességének fejlesztéséhez az óvodában és otthon egyaránt.

 
699 Ft
  Vigyázz , kész , suli ! Fejlesztő feladatok iskolába készülőknek / Számolvasó

Számolvasó munkafüzet új kiadása, változatlan tartalommal, új címmel !

Nem könnyű az átmenet az óvodából az iskolába - de megkönnyíthető ! A sikeres iskolakezdéshez ajánljuk Vigyázz, kész, suli ! című munkafüzetet, melynek kíváló feladatai segítséget nyújtanak a felkészüléshez. A feladatok az alábbi képességeket fejlesztik:

  • tér-irány orientáció
  • oszlop-sor fogalma
  • tájékozódás térben és időben
  • számlálás
  • kézképek-számképek

A füzetet ajánljuk tanulási nehézséggel küzdő gyerekek fejlesztéséhez is !

 
1 300 Ft


Sorrend:

Webáruház készítés