Új jelszó kérése
Kategóriák
Nyitvatartás

IX. Dési Huber u. 7.

hétfő-péntek 9-17 óráig

szombat 9-14 óráig

----------------------------

VII. Damjanich u. 39.

hétfő-péntek 9-17 óráig

szombat 9-13 óráig

Hírek
2017.09.20
Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Pszichológiai társasjáték

Fő kategória >Játékok, eszközök >Pszichológiai társasjáték

Sorrend:

12

EQ  Párkapcsolati kártyák

Kinek és mire való a párkapcsolati kártyák?

Emlékszel még arra az időre, amikor megismerkedtetek?

Amikor a beszélgetés kedvéért beszélgettetek és nem a logisztika volt a fő téma – ki, mikor hová megy és mit intéz…?

Itt az ideje visszahozni az ilyen beszélgetéseket, mert ez mindkettőtöknek jót tesz!

Persze lehet, hogy ez nem megy olyan egyszerűen, ahogy hangzik.

De semmi nincs veszve, készítettünk hozzá egy nagyszerű segítséget!

3* 48 kérdés, ami frissítően hat a kapcsolatotokra. Elgondolkodtató, néha vicces, néha komoly kérdések, amelyeket talán sosem kérdeznétek meg egymástól. Megoszthatjátok egymással az emlékeiteket, az álmaitokat, kicsit visszatérhettek az első időszakok romantikájához.

Őszintén, nyíltan beszélgethettek egymással, úgy, hogy közben megerősítitek a szálakat közöttetek.

A kérdéseket három kategóriába soroltuk: a kék színű kártyák kérdései remek kiindulópontot adnak egy-egy tartalmas beszélgetéshez.

A zöld színű kártyák kérdései már érzékenyebb témákat is érintenek, a piros kártyák pedig kifejezetten intim jellegű kérdéseket tartalmaznak.

 
5 940 Ft
EQ fejlesztés - Érzelmi kártyák és memory

Az Érzelmi kártyákkal az érzelmeket hozhatod be a mindennapokba. Segít a gyerekeknek, hogy megtanulják beazonosítani, hogyan is éreznek, és használhatjátok egyfajta hangulat-érzelem azonosításra. Ha módosított memoryként használjátok, akkor minden alkalommal, mikor valamelyik játékos megtalál egy párt, mindenki a körben mesél egy történetet, amikor ő úgy érezte magát, ahogy az adott kártyákon szerepel. Többek között az is jó ebben, hogy mindig tudtok történeteket társítani, és úgy csempészitek be a történések érzelmi oldalát, hogy az nem hat erőltetettnek, sőt kifejezetten jó mulatság lesz a tapasztalatok szerint!

A csomagban 48 db, csodaszép kézzel festett kártyát találsz

 
2 500 Ft
A bőség megteremtése CD

Ezen a cd-n hallható zenés alapelvek és magatartásformák a bőség megtapasztalását hívják be az életedbe. Rendszeres hallgatásával észre fogod venni, hogy életed spontán módon jobbra fordul és látni fogod, milyen könnyedséggel ölel körül a jólét.

 
3 500 Ft
A bőség megteremtése – megerősítés kártyák

Ismétléssel tudsz kialakítani új gondolkodási szokásokat!

Időbe telik mire megújítod gondolkodásmódodat, és megtanulsz hinni ezekben a megerősítésekben. Időre van szükség a hited fejlődéséhez, ami azáltal erősödik, hogy naponta kijelented a bőség megteremtésére vonatkozó megerősítéseket.

Amiről szüntelenül beszélsz, végül lényed részévé válik. Éppen ezért fontos, hogy rendszeresen gyakorolj, naponta 2x-3x jelentsd ki hangosan ebben a csomagban található kedvenc megerősítéseidet. Meg kell tanulnod minden nap aktív szókincsed részeként alkalmazod őket a bőség megjelenésének elősegítéséhez.

 

 

 
3 500 Ft
Az érzelmek birodalma

Érzelmi intelligencia fejlesztő társasjáték 5-120 éves korig Az érzelmek birodalma kooperatív pszichológiai társasjáték családoknak és baráti társaságoknak készült. 

 
7 900 Ft
Boldogító erősségek kártya

Pozitív énképet és önbizalmat fejlesztő kártyajáték gyerekeknek 43 gyönyörűen illusztrált kártyával és 23 kreatív, egyszerűen játszható játékötlettel.

 
3 500 Ft
Gondolkozz okosan ! társasjárék

A Főld nevű bolygó veszélyben van, az egész világon az ördög uralkodik, vajon megváltoztathatjuk ezt a világot ? Igen! Csak rajtad múlik ! Minden játékos azonos eséllyel indul ! Az utad során az ördög hátráltat, de az angyalok segítenek neked . Aki legyőzi az ördögöt , az Angyalok városában felépítheti és berendezheti házát. Ha segítessz másokon még a játékot is megnyerheted!

A játék  értékrendet mutat a játékosoknak, előtérbe helyezve a szociális érzékenységet, a környezetvédelmet, takarékosságot. Játékos jól alkalmazható erköcstan órákon is.

 
6 990 Ft
Identity pszichológiai társasjáték

Önismeret , Önfejlesztés , Emberi kapcsolatok

Ajánljuk a játékot azoknak,  akik nem félnek megmutatni érzéseiket, szívesen megosztják barátaikkal lekük mélyebb rétegeit, és még játszani is szeretnek!  

Amit kapsz - akár magadat leped meg vele, vagy ajándékba kapod - úgy néz ki, mint egy társasjáték, de mégis sokkal több annál - izgalmas feladatgyűjtemény az önismeret elmélyítésére. Arra szolgál , hogy közelebb kerülj önmagadhoz, és alapvető felismerésekhez juss, azért, hogy az életed teljesebbé, boldogabbá kiegyensúlyozottabbá váljon. Játék közben jobban megismered játékostársaid, akik lehetnek barátok, a családod, vagy "csak " közeli ismerőseid. A játékban találtok könnyebb és nehezebb feladatokot, ha képesek vagytok a bizalom, a tisztelet és a törődés szellemébenműködni, akkor minden játékos valahányszor játszik. nyerni fog !

 

 
11 000 Ft
Konfliktuskezelés - Hazugságok (AK11323)   [Rendelésre]
Konfliktuskezelés - Hazugságok

Készlet tartalma:

30 db 16x13 cm-es kártya

1 db magyar nyelvű MP3 CD

7 történet

Anyaga: karton

Kor: 6+

 
12 200 Ft
Konfliktuskezelés - Iskolában (AK11322)   [Rendelésre]
Konfliktuskezelés - Iskolában

Készlet tartalma:

30 db 16x13 cm-es kártya

1 db magyar nyelvű MP3 CD

7 történet

Anyaga: karton

Kor: 6+

 
12 200 Ft
Konfliktuskezelés - Otthon (AK11321)   [Rendelésre]
Konfliktuskezelés - Otthon

Készlet tartalma:

30 db 16x13 cm-es kétoldalas kártya

1 db magyar nyelvű MP3 CD

7 történet

Anyaga: karton

Kor: 6+

 
12 200 Ft
LélekPillangó (13557)
LélekPillangó

Boldogságot adni és kapni: mindenkinek ez az egyik célja az életben, De vajon tudjuk mi tesz boldoggá másokat és minket? A Lélekpillangó társasjáték során közelebb kerülünk a válaszhoz, hiszen minden fordulóban egy játékos megpróbálja kitalálni, a többiek közül kit mi tenne boldoggá. A kulcs az egymásra hangolódás, mivel a többi játékos is akkor kap pontot, ha az osztó eltalálja, melyik lapot választották. A játékot még változatosabbá teszik a szituációkártyák, amik megadják, mi szerint kell választani a játékosnak.

  • AJÁNLOTT ÉLETKOR:7 - 99
  • JÁTÉKOSOK SZÁMA:2 - 6
  • JÁTÉKIDŐ:20 - 40 perc
 
5 990 Ft

12

Sorrend:

Webáruház készítés