Új jelszó kérése
Kategóriák
Nyitvatartás

IX. Dési Huber u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig,

szombaton ZÁRVA.

07.27 (péntektől) -08.05 - ig üzletünk ZÁRVA tart!

Ebben az időszakban a csomagküldés is szünetel!

Megrendeléseiket 

08.06-tól  dolgozzuk fel!

----------------------------

VII. Damjanich u. 39.

07.23 - 08.05 - ig üzletünk ZÁRVA tart 

hétfő-péntek 9-17 óráig

szombat ZÁRVA

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Felsőtagozat


Sorrend:

Sokszínű magyar nyelv 5.osztály munkafüzet

A Sokszínű magyar nyelv tankönyvcsalád köteteiben a színes, vidám külső ötvöződik a korszerű tartalommal. A munkafüzet a tankönyv anyagára épül, többféle módon is kiegészíti. Eltérő nehézségű feladatai számos új szempontot és lehetőséget kínálnak az elsajátítandó tananyag feldolgozására. A nagy témaköröket összefoglalások zárják, amelyek a tanultak ismétlése mellett lehetőséget nyújtanak a rendszerezésre, elmélyítésre is.

 
840 Ft
Sokszínű magyar nyelv 7.osztály munkafüzet

A Sokszínű magyar nyelv tankönyvcsalád köteteiben a színes, vidám külső ötvöződik a korszerű tartalommal. A hagyományos tanítási módszerek mellett a kiadvány az újabb módszertani törekvéseknek is helyet adva lehetőséget ad a különböző kooperatív munkaformákra és a differenciált oktatásra is. Játékos és humoros, a diákok életéhez, nyelvi-kulturális világához közel álló feladatai segítik az érdeklődés felkeltését és a tanulnivaló jobb megértését.
A munkafüzet a tankönyv anyagára épül, többféle módon is kiegészíti. Eltérő nehézségű feladatai számos új szempontot és lehetőséget kínálnak az elsajátítandó tananyag feldolgozására. A nagy témaköröket összefoglalások zárják, amelyek a tanultak ismétlése mellett lehetőséget nyújtanak a rendszerezésre, elmélyítésre is. A munkafüzetet forgató diák számára így az anyanyelvvel való ismerkedés örömtelivé válik, hiszen feladatai között bizonnyal megtalálja a kedvére valót.

 
840 Ft
Szabálybarát (10626)
Szabálybarát
A könyv felsőtagozatos tanulók számára készült helyesírási gyakorlóanyag. Ajánlatos először az Írd füllel! című könyvet, majd azt követően a Szabálybarátfeladatgyűjteményt feldolgozni.- Tárogató Kiadó- 176 oldal, puha kötés 
880 Ft
Tanuljunk együtt ! 5.osztály nyelvtan, helyesírás
Gyakorló munkafüzet eltérő tanterv alapján tanuló általános iskolások számára.A feladatok az otthoni ill. a tanórai gyakorlást egyaránt segítik.Kiadó :Pedellus Novitas Kft.-48 oldal , papír kötés 
1 090 Ft
Témazáró feladatlapok 5. oszt. Magyar nyelv

Felmérő feladatlapok magyar nyelvből 5. osztályosoknak

 
650 Ft
Témazáró feladatlapok 6. oszt. Magyar nyelv

Felmérő feladatlapok 6. osztályosoknak

 
650 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés