Új jelszó kérése
Kategóriák
Nyitvatartás

IX. Dési Huber u. 7.

hétfő-péntek 9-17 óráig

szombat 9-14 óráig

----------------------------

VII. Damjanich u. 39.

hétfő-péntek 9-17 óráig

szombat 9-13 óráig

Hírek
2017.09.20
Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Mondókák , ölbéli játékok

Fő kategória >Könyvek >Gyerekkönyvek, foglalkoztatók >Mondókák , ölbéli játékok

Sorrend:


Tücsökringató - ölbéli játékok
Dédszüleink, nagyszüleink úgy nőttek fel - és gyermekeiket is úgy nevelték-,hogy a játékok életük kiemelkedően fontos részét alkották.A gyermekkor minden egyes életkori szakaszához egy-egy jellegzetes típus kapcsolódott, amely épp ott kínálta a gyermek számára fejlődés, a gyakorlás, a tanulás lehetőségét, ahol erre a leginkább szüksége volt az adott fázisban.A játék volt az ő"óvodájuk", az"iskolájuk", a"tananyag". 
2 000 Ft
  Válogatós - Óvodások verses kalendáriuma hétköznapokra és ünnepekre

A Válogatós költeményei az óvodai évkör jeles ünnepeihez és a gyerekek hétköznapi tevékenységeihez kapcsolódnak (család, foglalkozások, időjárás, játékok, napirend, fák, kert, fiúk-lányok, utazás, állatok stb.) – így az antológia kalendárium is. A néphagyományban megőrzött jeles napokhoz, a keresztény, a nemzeti és az újabb ünnepekhez is válogattunk verseket, így minden óvodai nap sokszínű nyelvi kalandjátékká változhat. Olvassanak jó verseket, legyenek válogatósak!

 
3 990 Ft
Zakatoló - Gyerekversek

Kedves, humoros rövid versek, melyekben mindennapi életünk a gyerekek nyelvén szólal meg.

Ezt a könyvet 2-5 éves gyerekek számára ajánljuk.

 
2 500 Ft
Zsákbamacska - Versek óvodásoknak

Bartos Erika pontosan tudja, mi érdekli az egészen piciket és az óvodásokat! Most - a sok mesekötet után - versbe foglalta mindazt, ami a számukra lényeges: a kukásautótól a szilvásgombócig, a betegségtől a hisztiig, mindent.

 
2 500 Ft
Zsongóka - Ritmusos versek óvodásoknak
Az újra megjelenő Zsongóka, a zenei CD-vel együtt kerül kiadásra._x000D_
A gyermek a"kis felfedező"nyiladozó elméjével rácsodálkozik a világra; kérdez. Ez a kötet 135 versben ad választ többek között arra, hogy: Hogyan sül ki a cipó, miért szomorúak a kóbor kutyák és a betonba zárt kavicsok? A versek a négy évszak változásain keresztül közelebb hozzák gyermekeinket a természethez. Minden vershez tartozik egy-egy illusztráció._x000D_
A verseskönyv nagy sikerére való tekintettel elkészült, Sás Károly (Csillaghúr zenekar) és Gábor Emese szerzőpáros által készített zenei CD, amely hosszú időre meghatározhatja a tartalmas óvodai és az otthoni szórakoztatást._x000D_
Írta: Gábor Emese_x000D_
Rajzolta: Gábor Emese_x000D_
Kötés: Keménytáblás_x000D_
Zene, ének:Sás Károly_x000D_
Szöveg, ének: Gábor Emese 
2 490 Ft


Sorrend:

Webáruház készítés