Új jelszó kérése
Kategóriák
Nyitvatartás

Budapest, IX. ker.

Dési Huber u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig,

szombaton 9-14 óráig.

----------------------------

A VII.ker. Damjanich

utcai könyvesbolt

2018. augusztusában

bezárt.

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Figyelemfejlesztés, memória

Fő kategória >Játékok, eszközök >Figyelemfejlesztés, memória

Sorrend:

Tripolo (KEN02)
Tripolo

A Tripolo egy igazán pörgős, vízálló utazó játék a megfigyelőképesség és a reflex fejlesztésére! Rakj ki függőlegesen, vízszintesen vagy átlóban három megegyező színű, mintájú vagy betűjű kártyát és nyerd meg a játékot. Ha 2 azonos kártyát látsz egymás mellett, legyél az első, aki kirakja a sort! Ha a kártyáid elfogytak, Tiéd a dicsőség!

 
2 990 Ft
Tripple Domino  játék

A Tripple domino nem más, mint egy háromszögű "dominó",azzal a különbséggel hogy nem kettő, hanem három szám van minden egyes - háromszög alakú - lapocskán.

A játék menete hasonló, mint a dominóban, azzal a különbséggel, hogy itt egyszerre legalább két számot kell figyelni, keresni, hogy passzoljon a másikhoz.

 
2 200 Ft
  Tudom egyedül ! Készség- és képességfejlesztő társasjáték

Meg tudod mondani a képek helyes sorrendjét egyedül? A Tudom egyedül-ben a képregények kockáinak helyes sorrendjét kell felismerniük az ovisoknak. Elõször szín alapján ki kell keresni egy történet képeit, majd ezek sorrendbe tenni.
A játék a következő témaköröket dolgozza fel:
-EGYEDÜL ÖLTÖZÖM
-MÁR TUDOM, HOGYAN KÖZLEKEDÜNK AUTÓVAL
-REGGELI KÉSZÜLŐDÉS
-ESTI FÜRDÉS
-MÁR OVIS VAGYOK
-KARÁCSONY
-HÓEMBERÉPÍTÉS
-SZÜLINAPI PARTY


 
3 490 Ft
  Uga Buga társasjáték -  Memóriafejlesztő játék- Cocktail Games

Most kiderül, hogy ki lesz a kiválasztott, aki képviseli az egész törzset!  Az ősi klán egésze összegyűlt, hogy kijelöljék a vezetőt az UGA BUGA szent rítusa szerint.  Nők és férfiak egyaránt harcolnak a törzsfőnök cím elnyeréséért !

Légy Te a vezérük! 

 
2 990 Ft
Upsz, Te is meg tudod csinálni?
Ki ne szeretne jobban koncentrálni?! OUPS segít! A kártyákon a legkülönbözőbb dolgokat mutatja, és a játékosoknak utánoznia kell. Ez a vidám játék egyúttal kiváló gyakorlat a tanuláskészség fejlesztésére és az ügyességre. 
2 890 Ft
Végtelen hurok - Infinite Loop

Ha ügyesen mozgatod a pályát , a golyó útja folyamatos lesz. Gurítsd egyik hurokból a másikba úgy, hogy ne essen le!

 
4 900 Ft
Vidéki barátok - figyelem,összpontosítás játéka

Az Orchard Toys Fun játékok beszélgetésre, együttjátszásra késztetik a gyerekeket.

Fejlesztési területek:

Ezt a játékot a következő területek fejlesztésére tervezték:

- megfigyelés, egyeztetés

- a környezet megismerése, megértése – állatok és élőhelyük

- figyelem, összpontosítás

- társasjátékhoz szükséges alapkészségek

Életkor: 2 éves kortól

Játékosok száma: 1-4

A készlet tartalma: 4 kétoldalas táblakép háziállatokról, 8 tartó a táblákhoz, 16 kontúrral kivágott állatkártya, 1 útmutató

Bevezetés

Első társasjátéknak tervezték a készítői ezt a játékot, melynek segítségével a gyermek begyakorolhatja az alapvető készségeket, melyek a társasjátékokhoz elengedhetetlenek: kivárás, osztályozás, egyeztetés, szabálykövetés.

Amíg ezen készségek megtanulása a cél, nem szükséges, hogy győztese legyen a játéknak. A kisgyermek tanulja a részvételt.

Kétféle játékmenetet javaslunk. A 2. változat az első játék közben kialakult készségekre épít.

 
4 300 Ft
  Vihar előtti csend - mozgás és memóriafejlesztő kártyajáték

 - Calm before the storm  -

Nagyon izgalmas családi kártyajáték, ami a mozgást, memóriát és koncentrációs képességet egyszerre fejleszti. A játék során összegyűjtendő kártyákat mozgás révén kell elkérni. Nagyon kell figyelni, mert bizonyos elemek rendkívül hasonlóak! Felnőttek is játszhatják!

A megismerő (idegen szóval kognitív) funkciókhoz tartozó területek egyike az érzékelés-észlelés. Az érzékelés további csoportokra osztható, többek között a látás, hallás, tapintás érzékelés kategóriákra. Az érzékelés fejlesztő játékok abban segítenek, hogy a gyerekek az érzékszervi tapasztalatokon keresztül minél jobban megismerjék a világot, ami jobb alkalmazkodást, minőségi életet jelenthet számukra.

A játék tartalma

  • 35 db kártyalap
  • 1 db ismertető

Egyéb információ

  • ajánlott korcsoport 3 év felett
  • dán játék
 
2 150 Ft
Vuk mesekártya

Játékkártya az eredeti, méltán kedvelt, Dargay Attila által készített  Vuk rajzfilm figuráival. Két játékot játszhatunk a kártyával: memóriát és Fekete Pétert. És ki  lehet a Fekete Péter ? Ebben a történetben-játékban nem más mint a Vadász !

 

 

 
510 Ft
Yoga Cards - Jóga kártya

Legyél te az első, aki teljesíti az összes feladatot a küldetéskártyájáról!

A játék során a jóga kártyákon lévő jógapózt kell bemutatni. A szabályleírás többféle játékot mutat be, hosszabb, rövidebb változatot.

A doboz tartalma 48 jógakártya, 6 küldetéskártya , 1 segédkártya 

 
2 050 Ft
A termék nincs raktáron!
Érdeklődjön később!
Yoga Spinner game

Ha meg tudod 10 másodpercig tartani a lótusz vagy a pillangó ülést, megkaphatod a kék kártyát. És akkor már csak egy zöld kártya kell (mondjuk a „fa pozíció”), meg egy fehér - de az páros kártya. Ki fogja velem megcsinálni a „táncost”? A Yoga Spinner egy mókás játék, amellyel beléphetsz a jóga világába. Nincs más dolgod, mint megforgatni a kereket, és ha szerencséd van, az adott színből még nincs kártyád. Tíz másodpercig tartsd a pozitúrát, és tiéd a kártya! De a fehér kártya mindig páros pozíció - keress hát hozzá magadnak egy párt! Ha sikerült minden színből egyet gyűjteni, nyertél! Játékos testedzés, akár óvodás kortól!

 
4 990 Ft
Zsugazsák taktikai kártyajáték kicsiknek és nagyoknak
Kifutó termék, nem lesz belőle új kiadás.
Egyszerű szabályok és azonnali játékkezdés! Kicsiknek és nagyoknak is elképesztően szórakoztató! Amilyen egyszerű olyan hatalmas élmény játszani! A játékosok a kártyák taktikus lehelyezésével kész sorokat alkotnak! Egy megfelelő időben lerakott kártyával akár egy egész kártyasort is meg lehet szerezni! Aki a játék végéig a legtöbb kártyát „zsákolta be” az nyer!_x000D_
2-5 játékos részére, 7 éves kortól
 
2 790 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés