Új jelszó kérése
Kategóriák
Nyitvatartás

IX. Dési Huber u. 7.

hétfő-péntek 9-17 óráig

szombat 9-14 óráig

----------------------------

VII. Damjanich u. 39.

hétfő-péntek 9-17 óráig

szombat 9-13 óráig

Hírek
2017.09.20
Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Beszédfejlesztés


Sorrend:

Dixit 6 - Emlékek
"Az Álmodozások kiegészítővel még nagyobb móka a Dixit! Egy meglepő, elbűvölő és fantáziát megmozgató játék, amely a családdal és a barátokkal egyaránt élvezetes!
A sokszoros díjnyertes játék most 84 új, még sosem látott kártyával tér vissza. Merülj el Franck Dion szürreális képeinek világában, ahol fantasztikus szereplők élik költői, vagy furcsán hétköznapi életüket. Ragadjon magával a Dixit varázsa, és kalandozz képzeleted segítségével!"
 • Ajánlott életkor: 8 - 99
 • Játékosok száma: 3 - 6
 • Játékidő: 30 - 60 perc
 
5 490 Ft
Dixit 7 - Látomások

A világ legnépszerűbb asszociációs társasjátéka, a Dixit hetedik kiegészítője Marina Coudray grafikusművész keze munkája. A képek a már megszokott módon egységes, mégis sajátos stílust képviselnek, és tökéletesen illeszkednek a Dixit fantasztikus világába, így bármely más kiegészítővel és alapjátékkal keverve tökéletes játékélményt nyújt.

 • Ajánlott életkor: 8 - 99
 • Játékosok száma: 3 - 6
 • Játékidő: 30 - 60 perc
 
5 490 Ft
Dixit 8 - Harmóniák

Paul Echegoyen lélegzetelállító grafikáival érkezik ez a kiegészítő, melyben a hangulatilag harmonikus, szürreális életképeken az egymást kiegészítő fény és sötétség, helyet cserélő alkotó és teremtmény, ellentmondás és összhang vonul végig az egész paklin.

Súly és lebegés, nyugodtságot sugárzó felfordult világ: Paul festményei derűt és békességet közvetítenek felénk. A mi feladatunk élvezni az alkotásait és hagyni, hogy rabul ejtsen, elvarázsoljon, és olyan asszociációkat mozgasson meg a tudatunkban, amikkel... hát igen, amikkel pontot tudunk gyűjteni.

A legújabb kiegészítővel megint újabb stílus és egy újfajta hangulat költözik a Dixitbe.

 • AJÁNLOTT ÉLETKOR:8 - 99
 • JÁTÉKOSOK SZÁMA:3 - 6
 • JÁTÉKIDŐ:30 - 60 perc
 
5 490 Ft
Dixit Odyssey (GKL55)
Dixit Odyssey

Gondolkoztál már azon, mennyire ismered a családod vagy a barátaid? Annyi közös dolog köt össze benneteket, annyi élmény, öröm és bánat, hogy félszavakból is megértitek egymást - vagy mégsem...?
A 2010-es Év Játéka díj győztesének továbbfejlesztett változata, a Dixit garantáltan meglepetést okoz majd nektek is! Nem kell hozzá más, csak a 84 fantasztikus hangulatú mini-festmény Marie Cardouat ecsetéből, és ti!
Válassz egy képet a kezedből anélkül, hogy bárkinek is megmutatnád, és mondd el, mi jut eszedbe róla: ekkor a többiek is választanak egyet a saját lapjaik közül, amiket aztán összekeverve és az asztalra csapva kell eldönteniük, melyik is a tiéd? Szóval akkor ki is lát leginkább a fejedbe...?
A Dixit Odyssey önállóan játszható asszociációs, kártyás társasjáték akár 12 fős csapatnak is!

 • Ajánlott életkor: 8 - 99
 • Játékosok száma: 3 - 12
 • Játékidő: 30 - 40 perc
 
8 490 Ft
Dönts helyesen! Egészség,biztonság (AK11318)   [Rendelésre]
Dönts helyesen! Egészség,biztonság

Mi történik, ha valami nem úgy alakul, mint ahogy elterveztük? A képsorozatok segítik a pozitív hozzáállás elsajátítását.

Készlet tartalma:

12 db 15x15 cm-es képkártya

12 db X-jelzés

Anyaga: karton

Kor: 3+

 
7 800 Ft
 Egy kis asszociáció - kombinációs készségfejlesztő játék
Találd meg a nyúl, a béka és a tehén élőhelyét a kártyák segítségével. Egy remek játék a kombinációs készség fejlesztésére. A figurák nagyon strapabíró lágy PVC-ből készültek, a lapok szinte fa-szerű kemény kartonból. Djeco játékok a legkisebbeknek – Egy kis asszociáció Ajánlott életkor: 2,5 éves kortól 5 éves korig Játékosok száma: 2-4 fő A játék időtartama: 10 perc A játék tartalma: - 3 állat (1 nyúl, 1 béka, 1 tehén), - 3 db helyszíneket megjelenítő tábla (1 zöldségeskert, 1 tavacska, 1 le... 
4 990 Ft
 Életképek Szemléltetőeszköz az anyanyelv tanításához ( Élet-képek )
A csomag tartalma: 13 féle háttérkép:erdő, vár, farm, ház, iskola, piac ,rendelő, játszótér, állatkert, építkezés.Szereplők:családtagok, állatok, mesefigurák, közlekedési eszközök.Aplikációs képsorozat az anyanyelvi nevelést segítő taneszköz, mely játékos formában szolgálja a szövegalkotási képesség fejlesztését.Számtalan variációs lehetőséget tartalmaz: egyrészt a hátterek összekapcsolásával, másrészt a szereplők történetbe helyezésével.A háttérképek mérete 42x29,5 cm... 
1 850 Ft
A termék nincs raktáron!
Érdeklődjön később!
Érzelmek és hangjaik (Ak11309)   [Rendelésre]
Érzelmek és hangjaik

Készlet tartalma: 24 db 16x16 cm-es kártya, 60 db korong, 1 db MP3 CD

Anyaga: karton

Kor: 6+

 
12 000 Ft
Fedőnevek (GKL83)
Fedőnevek

Fergeteges asszociációs szójáték - vagy valami olyasmi... itt semmi sem az, aminek látszik!

A játékosok csapatokat alkotnak, és igyekeznek az összes ellenséges ügynök fedőnevét felfedni. Hogy hogyan? Egyikük a feladatkártya jelöléseinek megfelelően megpróbál a kirakott szavakból minél többet összekapcsolni egyetlen fogalommá, amit a társainak vissza kell fejteniük, hogy vajon mely szavakra utalhatott velük? A tévedés azonban végzetes lehet, és akár az ellenfél csapatának jelenthet pontot!
Asszociáció, következtetés, de legfőképpen a másik fejével való gondolkozás - ezt nyújtja a Fedőnevek, az új generációs parti játék!

 • Ajánlott életkor: 14 - 99
 • Játékosok száma: 2 - 8
 • Játékidő: 20 - 40 perc
 
5 990 Ft
Fedőnevek képekkel
A 2016-os év legfelkapottabb partijátéka, a Fedőnevek idén különös újítással tér vissza: valódi fedőnevek (szavak) helyett képekkel!
 • Ajánlott életkor: 14 - 99
 • Játékosok száma: 2 - 8
 • Játékidő: 20 - 40 perc
 
5 990 Ft
Fújd óvatosan ! Lottó játék

Fújd óvatosan a ping-pong labdát , amelyik képen megáll,  azt a képet letakarhatod a saját lottó tábládon. Az győz aki elsőként takarja le az összes képet a tábláján.

A játék erősíti az ajakizmokat, segít a levegő kifújásának szabályozásában, ezáltal fejlesztia beszédtechnikát.

Méret: 22x22 cm

1 db játéktábla

1 db kétoldalas feladatkártya

4 db kétoldalas alaplap

1 db ping-pong labda

36 db korong 

 
11 900 Ft
Fúvócsöves mini helikopter

 

Minél erősebben fújod a levegőt a fúvőcsőbe, annál gyorsabban forog a propeller, míg végül ... elrepül!

Versenyezzetek kié repül messzebbre!

Nagyszerű mókás játék és logopédiai fejlesztő játék is egyben.

Mérete: 7.5 x 4.7 x 2 cm, anyaga: műanyag.

 
150 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés