Új jelszó kérése
Kategóriák
Ünnepi nyitvatartás

      2018.XI. 1-2-án                       zárva  tartunk.

XI. 3-án 9-14 h között

    nyitva leszünk .

  

Nyitvatartás

Budapest, IX. ker.

Dési Huber u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig,

szombaton 9-14 óráig.

----------------------------

A VII.ker. Damjanich

utcai könyvesbolt

2018. augusztusában

bezárt.

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Szolfézs könyvek


Sorrend:

12

Tiszán innen , Dunán túl 150 magyar népdal
A 150 népdal összeválogatásánál gyakorlati és pedagógiai szempontokat egyaránt érvényre juttattunk. A népdalok szövegtartalmi összeállításában felöleltük a magyar nép történelmének és életének különböző megnyilvánulásait: a jobbágyság panaszos hangját, katonadalokat, népünk szabadságvágyát, szerelmi dalokat, virágénekeket, valamint játékos, vidám táncdalokat. 
890 Ft
Viola 93 magyar népdal
Viola 93 magyar népdal 
740 Ft
Zenei előképző Munkafüzet
Munkafüzet a legkisebb zeneiskolásoknak. Az alapfokú művészetoktatás tantervi programjában szereplő kiadvány. 
800 Ft
Zenei előképző Olvasókönyv
Új borítóval, változatlan tartalommal ismét megjelent József Andrásné és Szmrecsányi Magda Olvasókönyve és a hozzá kapcsolódó Munkafüzet (Z. 6102) a zenei előképzők számára. A 236 zenei példát (egy- és kétszólamú dalokat, szolmizáló és ritmusgyakorlatokat) tartalmazó rajzos füzeteket az alapfokú szolfézs tanításához és tanulásához ajánljuk. 
850 Ft
  Csicsergő  Zenei előképző 2. Olvasókönyv és foglalkoztató

Az olvasókönyv elfogyott, új kiadás nem lesz. 

A kötet a Csicsergő Zenei tankönyvcsalád tagja. A zeneiskolai szolfézs-oktatás előképző 2. évfolyamára készült. Az iskolát kezdő gyermek zenei készségének játékos, komplex fejlesztésében, a zenei írás-olvasás megalapozásában, és megszerettetésében szeretne segíteni. Kapcsolódik a hangszeres - előkészítő évfolyamok követelményeihez, és segít a zeneóvodás és az előképző 1. évfolyamok után hangszeres tanulmányokat kezdő gyerek zenei nevelésében. Gazdag zenei anyagával - magyar és európai gyermekdalok, magyar népi gyermekjátékok, mondókák, versek - és játékos szemléltető rajzaival igyekszik segíteni a készségfejlesztést és tudatosítást. A játékos foglalkoztató, és az olvasókönyv zenei anyagához kapcsolódó munkafüzet a zenei írás fokozatos bevezetésében segít.

 
1 600 Ft
A termék nincs raktáron!
Érdeklődjön később!
Kottaíró munkafüzet 1. osztályosok számára
A munkafüzet minden típusú énekkönyvhöz illeszkedik. A gyakorlatok elsősorban a kottaírás és -olvasás elsajátítását segítik, de a feladatok egyben más képességeket is fejlesztenek ( írás , mozgás , számolás ). _x000D_
A füzet nagyszerűsége abban rejlik hogy, ötvözi a hangjegyfüzetet a zenei munkafüzettel. 
600 Ft

12

Sorrend:

Webáruház készítés