Új jelszó kérése
Kategóriák
Nyitvatartás

IX. Dési Huber u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig,

szombaton ZÁRVA.

07.27 (péntektől) -08.05 - ig üzletünk ZÁRVA tart!

Ebben az időszakban a csomagküldés is szünetel!

Megrendeléseiket 

08.06-tól  dolgozzuk fel!

----------------------------

VII. Damjanich u. 39.

07.23 - 08.05 - ig üzletünk ZÁRVA tart 

hétfő-péntek 9-17 óráig

szombat ZÁRVA

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Pedagógia, fejlesztőpedagógia

Fő kategória >Könyvek >Pedagógia, fejlesztőpedagógia

Sorrend:

Új pedagógiai kultúra

A felnövekvő generációk idejük nagy részét a hagyományos intézményes nevelés művi közegében töltik. Az értelem kiművelésének mára szükségessé váló szintje a felnövekvők nagy része számára megvalósíthatatlanná vált. A világszerte születőben lévő új pedagógiai kultúrát ismertető könyv erre a gyökeresen új helyzetre keresett és kínál megoldási lehetőségeket.

 
4 680 Ft
Utak - tévutak (16104)
Utak - tévutak

A kötet a pedagógusképzés hallgatói és a gyakorló pedagógusok számára egyaránt hasznos olvasmány, és sok tanulsággal szolgál az iskolás korosztály szülei, valamint – osztályfőnöki órákon való eset-megbeszélések révén – a tanulók számára is.

 
3 400 Ft
Válassz okosan...

A Válassz okosan program révén az iskolán belüli csoportos foglalkozással csökkentik az agresszivitást a közösségben, kezelik a viselkedésproblémás gyerekeket, s így növelik a társas együttműködést. Beavatkozásunk eredményességét a tanítók által kitöltött viselkedésfelmérő-eszközökkel értékeltük ki, ezáltal tudtuk a módszer erősségeit és gyengeségeit elemezni. Kutatásunk eredményeit kisiskolásokkal, illetve 8-11 éves gyerekekkel foglalkozó nevelők, segítő foglalkozásúak, valamint pszichológus, gyógypedagógus és szociális munkás diákok számára szeretnénk ismertetni. Célul tűztük magunk elé az eredeti amerikai program értékrendszerének és módszereinek megfelelő alkalmazását és az elért eredmények mennyiségi és minőségi elemzését.

 
2 990 Ft
  Varázsfelhő - Spirituális gyermekkönyv Felnőtt gyermekeknek is

"Kedves mesés ​történet, sok-sok színes rajzzal, 12 fejezeten át!

Azonban mégsem csak mese...

Igaz,  gyermekeknek íródott,de akár felnőttek is nagy haszonnal olvashatják akár asját útjuk boldogabb egyengetéséhez,későbbiekben gyermekük nevelésénél is nagy hasznát vehetik!

 
3 590 Ft
Waldorf- Pedagógia- Ismertető családoknak

A Waldorf a világ legelterjedtebb független iskolamozgalma. Egyre több Waldorf-iskolát alapítanak szülők és tanárok jelenleg Magyarországon is. Mi vonzza őket a Waldorf- pedagógiához?

Ez a könyv ismerteti e különleges pedagógia történetét, alapelveit, 12 éves tantervét, hagyományait és ünnepeit. Összefoglaló munka, a Waldorf-pedagógia világát leíró cikkek gyűjteménye. Szerzői az Egyesült Államok Waldorf-mozgalmának ismert és kevéssé ismert alakjai, pedagógusok és szülők.

 
3 360 Ft
Didaktika Elméleti alapok a tanítás tanulásához
Nincs forgalomban, új kiadás bizonytalan.
Elméleti alapok a tanítás tanulásához"A tankönyvet a tanító- és tanárképzésben, illetve továbbképzésben részt vevők egyaránt haszonnal forgathatják, de a pedagógia korszerű kérdései iránt érdeklődő kollégák figyelmébe is ajánljuk."Kiadó: Nemzeti Tankönyvkiadó2003-542 oldal,kemény kötés 
Fejlesztőpedagógia

A könyv elfogyott, nem rendelhető. Új kiadás időpontja nem ismert !
"Cikkeink alkotói az elméletben és gyakorlatban különböző szakterületeken dolgozó szakemberek. Gyakorlatunk legfrissebb tapasztalatait, új kutatási eredményeinket, az elmélyült és aprólékos fejlesztő tevékenység és a komplex gondozás elvét mindannyian figyelembe vevő munkánkat sok szeretettel osztjuk meg Önnel, Kedves Olvasó."- Harmadik átdolgozott kiadás, 386 oldal, puha kötés

 
4 200 Ft
Iskolába készülök

Játékos képességfejlesztés iskolakezdéshez és diszlexia prevenció terápiához"Ezen gyűjtemény feladatai segítséget nyújtanak az iskolához szükséges alapismeretek megszerzéséhez ( térirányok ,nyelvi készségek fejlesztése, formák-színek,szótagolás...),vagy a már meglévő tudás begyakorlásához.A diszlexia-prevenciós terápia elemeire épül,ezért a szülőkön ,tanítókon és óvodapedagógusokon kívűl a logopédusok is jól használhatják."A szerző

 
2 690 Ft
  Neurokognitív fejlődési zavarok vizsgálata és terápiája
A könyv elfogyott, új kiadás a közeljövőben nem várható.
Példák a bizonyítékon alapuló gyakorlatra."Kötetünk közreadásával bemutatni kívánjuk, hogy miként lehet a gyógypedagógián belül a különböző tudományágak (kognítiv tudomány, neuropszichológia stb.) kutatásaiból származó eredményeket hatékonyan alkalmazni a fogyatékos gyermekekkel végzett diagnosztikai és terápiás munkában."- ELTE BGGYFK és az ELTE Eötvös Kiadó közös tankönysorozatának 2.kötete- 240 oldal, puha kötés ... 
2 500 Ft
A termék nincs raktáron!
Érdeklődjön később!

Sorrend:

Webáruház készítés