Új jelszó kérése
Kategóriák
Nyitvatartás

IX. Dési Huber u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig,

szombaton ZÁRVA.

VII. Damjanich utcai bolt bezárt !

----------------------------

Hírek
2018.06.19 15:54
Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Pedagógia, fejlesztőpedagógia

Fő kategória >Könyvek >Pedagógia, fejlesztőpedagógia

Sorrend:

Több út Alternativitás az iskolázás első éveiben
Tanítók kiskönyvtára című sorozat 7. kötete.Alternativitás az iskolázás első éveiben.-Iskolafejlesztési Alapítvány- 229 oldal, puha kötés 
600 Ft
  Történetek , módszerek - Új nevelési kézikönyv osztályfőnököknek

Sokan igyekeznek megválaszolni a kérdést, hogy mitől jó az iskola. 

 

Öltönyben és nyakkendőben, állami hivatalokban keressük a választ, hogy mitől jó a költségvetésnek, a gazdaságnak, a társadalomnak. Azután otthon lazul a nyakkendő, mesélni kezd a gyerek, és hirtelen eszünkbe jut az iskola valósága: az életpillanatok, kicsik és nagyok együttélésének egy életen át kitörölhetetlen mozzanatai.

 

Ezekben a pillanatokban, akár az előtérben áll, akár a háttérben húzódik meg, nem lehet nem észrevennünk a pedagógus személyét. Látványosan vagy láthatatlanul, tudatosan vagy ösztönösen, ő adja a kulisszákat, ő hozza létre az iskolai nevelődés közegét, meghatározó módon jelen van a folyamatban.

 

Mit jelent: jelen lenni? Legelsősorban, mielőtt bármit is tennénk, a megfigyelés képességét. Észrevenni a lehetőségeket, a szükségleteket, az anomáliákat. És természetesen a cselekvés képességét. Vagyis tudni kell, mit kell tenni, és tudni kell, hogyan.

 
1 590 Ft
Tud6od 1.oszt.Differenciált képességfejl. feladatgyűjt.
Differenciált képességfejlesztő munkafüzet 1.osztályosoknak.- Pedellus Tankönyvkiadó- 80 oldal, puha kötés 
1 420 Ft
  Tud6od 2.oszt.Differenciált képességfejlesztő feladatgyűjt.
A feladatgyűjteményben minden tantárgyhoz kapcsolódnak feladatok, a tanév rendjének megfelelően minden hétre kínál könnyebb és nehezebb feladványokat. 
1 420 Ft
  Tud6od 3.oszt. Differenciált képességfejlesztő feladatgyűjt.
A feladatok több tantárgyhoz kapcsolódnak, a tananyaghoz minden hétre kínál könnyebb és nehezebb feladatokat. 
1 420 Ft
  Tud6od 4.oszt. Differenciált képességfejlesztő feladatgyűjt.
A feladatgyűjtemény nem egyetlen tantárgyhoz kapcsolódik, minden tantárgyhoz kapcsolódnak a feladatok.A tanév rendjéhez igazodva kínál különböző nehézségű feladatokat. 
1 420 Ft
Tudástérképek II.
Második, bővített kiadás (2012). Az első kiadás már nem kapható.A könyv alcíme: Tanulásmódszertan- és gondolkodásfejlesztés tudástérképek segítségével.A program jelentősége: -Fejleszti a gondolkodás képességét, különösen a rendszerben gondolkodás képességét.- Új tanulás-módszertani lehetőséget biztosít.- Motiválja a felhasználót; színesebbé, változatosabbá teheti a tanulási-tanítási folyamatot.- Képességfejlesztés során jól alkalmazható.- A pedagógusokat innovációra, továbbfejlesztésre sarkal... 
3 200 Ft
Túl a szegregáción
Kategóriák burjánzása a magyar közoktatásban"A tanulmányok zöme az iskolakezdés időszakában hazánkban megjelenő egyenlőtlenségek, a korai szelekció témakörét járja körül két olyan kutatás eredményeinek összegzésével, amelyek az iskolaérettség megállapításának konkrét mechanizmusait és a gyerekek kategóriába , osztályba, iskolába sorolásának komplex mintázatát tárják fel. A kutatások túllépnek annak az általános negatív képnek a bemutatásán , amely a szegregáció és a diszkrimináció megjelenési... 
2 800 Ft
Tűzvédelem (11248)
Tűzvédelem
Leírás 
750 Ft
Új magyar nyelvtan
Az olvasó olyan leíró magyar nyelvtant tart a kezében, amely elsősorban a huszadik század utolsó harmadának magyar nyelvészeti eredményeire épül, de felhasználja a korábbi leíró munkák számos megfigyelését,általánosítását is.- Osiris Kiadó- 413 oldal, karton kötés 
3 280 Ft
Új pedagógiai kultúra

A felnövekvő generációk idejük nagy részét a hagyományos intézményes nevelés művi közegében töltik. Az értelem kiművelésének mára szükségessé váló szintje a felnövekvők nagy része számára megvalósíthatatlanná vált. A világszerte születőben lévő új pedagógiai kultúrát ismertető könyv erre a gyökeresen új helyzetre keresett és kínál megoldási lehetőségeket.

 
4 680 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés