Új jelszó kérése
Nyitvatartás

IX. Dési Huber u. 7.

hétfő-péntek 9-17 óráig

szombat 9-14 óráig

----------------------------

VII. Damjanich u. 39.

hétfő-péntek 9-17 óráig

szombat 9-13 óráig

Hírek
2017.09.20
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

MAgunkról

Célunk a fejlesztő könyvek minél nagyobb választékának kialakítása volt. Üzletünk logopédiával, gyógypedagógiával, fejlesztő pedagógiával pszichológiával, szociális munkával foglalkozó elméleti és gyakorló anyagokat kínál a szakembereknek, szülőknek és gyerekeknek. Sajátos nevelési igényű tanulók integrációjához szükséges szakirodalmat is árusítunk. Ezekben a témakörökben egyaránt kaphatók nálunk a legnagyobb kiadók kiadványai és a szerzők magánkiadásában megjelent könyvek is. Ezek közül néhány csak a mi boltunkban kapható.
 
Iskolába készülő gyerekek részére iskolai-előkészítő kiadványokat tudunk ajánlani. Kisiskolások részére az iskolában használt tankönyveken kívül ajánlunk gyakorlóanyagokat különböző tantárgyakhoz.
 
Könyveken kívül fejlesztő játékokat is forgalmazunk. Folyamatosan bővül az oktató szoftverek választéka is. Kaphatóak még az iskolában, óvodában szükséges papíráruk, írószerek és speciális ceruzák is.
 
2002 szeptemberében nyitottuk meg a IX. kerületben, a Dési Huber u. 7. szám alatti üzletünket. Itt a kínálati listánkban szereplő könyvek megtekinthetők, megvásárolhatók.
 
2004 szeptemberétől kizárólagos forgalmazói vagyunk az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Tanárképző Főiskola jegyzeteinek.
 
2008 februárjában megnyitottuk webáruházunkat!
 
A kínálatunkban szereplő kiadványok, eszközök megrendelhetők postai szállítással is. Megrendeléseiket elküldhetik e-mailben, faxon és levélben is.
 
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.